خبرگزاری تسنیم شنبه 9 دی 96 شناسه خبر 1615672 : عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: هم اکنون ۷۰۰ کارخانه تولید کالاهای مصرفی در کشور فعال است که از این تعداد تنها ۲۰ درصد با ظرفیت بالای ۵۰ و بقیه زیر ۵۰ درصد به امر تولید اشتغال دارند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، اسد الله عسگراولادی در خصوص اعلام خبری از سوی اکبر کمیجانی قائم مقام بانک مرکزی مبنی بر اختصاص 50 هزار میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از تولید در مملکت گفت: تزریق این میزان تسهیلات به بدنه تولید کمک بزرگی به اقتصاد و اشتغال کشور است.
وی همچنین اظهارداشت: متاسفانه در روزگار فعلی شرکت ها و کارخانجات در شرایط بسیار بدی بسر می برند.
این عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: بنگاه های اقتصادی برای خروج از این وضعیت بد فعلی و حرکت در جهت رونق تولید بر صادرات و مصرف نیازمند حمایت های مالی دولت هستند.
وی در ادامه ضمن تاکید بر حمایت از تولید داخلی افزود: روند واردات کالاهای مصرفی بالاخص لوکس به کشور باید قطع شود.
عسگراولادی اظهارداشت: تولید کالاهای مصرفی و حرکت به سمت خوداتکایی در این زمینه از جمله مطالبات جدی مقام معظم رهبری و از سیاست های اقتصاد مقاومتی است.
وی در پاسخ به این پرسش که به نظر حضرتعالی میزان حمایت های مالی به چه نحوی باید باشد تا بتوان شاخص های رونق تولید را بصورت ملموس در جامعه احساس کرد، گفت: هم اکنون 700 کارخانه تولید کالاهای مصرفی در کشور فعال است که از این تعداد تنها 20 درصد با ظرفیت بالای 50 و بقیه زیر 50 درصد به امر تولید اشتغال دارند.
وی افزود: بدون شک با تزریق منابع مالی بنگاه های اقتصادی کشور جانی دوباره می گیرند.
این عضو اتاق بازرگانی ایران اظهارداشت: برنامه ریزی ها و سیاست گذاری ها باید در مملکت به نحوی باشد که صنعتگران داخلی بتوانند نیاز کالاهای مصرفی را بصورت داخلی تامین کنند تا نیازی به واردات کالا از طریق رسمی و غیر رسمی (قاچاق) نباشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود قاچاق کالا را یک فتنه بزرگ در کشور دانست و گفت: جلوی سیل این پدیده مخرب را باید سد کرد.
عسگراولادی افزود: متاسفانه تاکنون به نحو بایسته و شایسته جلوی قاچاق در کشور گرفته نشده است.
وی تصریح کرد: بر اساس آمار و اطلاعات سالانه بیش از 10 هزار میلیارد دلار قاچاق به کشور صورت می گیرد.