خبرگزاری تسنیم شنبه 24 فروردین 98 : به گزارش خبرگزاری تسنیم، فرزاد سحرخیز اظهار کرد: زعفران در سفره ایرانی بیشتر جنبه تزئینی دارد حال اینکه با توجه به خواص گسترده دارویی این گیاه از جمله ضد افسردگی و ضد سرطان بودن در کشورهای خارجی بیشتر بهعنوان دارو مورد استفاده قرار میگیرد.
عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان استان تهران با اشاره به اینکه زعفران جزو کلیدیترین محصولات صادراتی ایران بهشمار میرود، خاطرنشان کرد: در خارج از مرزهای کشور استقبال بینظیری از زعفران ایرانی میشود که شاکله این استقبال از اعتماد بهوجود میآید.
بیشتر بخوانید
خراسان رضوی|«سنو»؛ پایلوت ثبت جهانی زراعت زعفران مبتنی بر قنات
سحرخیز مهمترین چالش اصلی که زعفران ایرانی در دنیا با آن مواجه است نوع بازاریابی دانست و تأکید کرد: باید این را گفت که مسائلی که در مورد کشور اسپانیا و تلاشهای این کشور برای کسب بازار بیشتر مطرح شده موضوع اصلی نیست، بلکه آنچه مهم است اقدامات سازمانیافتهای است که اسپانیا در طول سالیان متمادی بر پایه اصول علمی بازار و بازاریابی علمی انجام داده و توانسته با توسل به آنها سهم بزرگی از بازار بینالمللی زعفران را در اختیار خود در آورد.
وی با اشاره به سلامتمحور بودن کالای زعفران، خاطرنشان کرد: برای توسعه تولید ارگانیک زعفران در استان خراسان رضوی بهعنوان مهمترین قطب تولید این محصول اقداماتی انجام شده که خود این اقدامات سبب تقویت و ارتقای جایگاه برند زعفران ایرانی در بازار هدف در 5 قاره جهان میشود.
عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان استان تهران با نقد صادرات زعفران بهصورت فله، افزود: در واقع باید گفت که بیشترین آسیب به این کالای صادراتی راهبردی از طریق شرکتهایی به محصول زعفران وارد شده که که بهصورت فله، زعفران را به دنیا صادر میکنند.
وی همچنین گفت: صادرات با طراحی اصیل ایرانی بهنوعی سفیر و معرفیکننده فرهنگ اصیل کشورمان به بازار بینالمللی است.
عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان استان تهران گفت: آموزش نقش مهمی در روند توسعهای برند میتواند داشته باشد در همین راستا برایناساس مجوز تأسیس دانشگاه علمی کاربردی سحرخیز با محوریت آموزش کشاورزان برای ارتقاء کیفیت تولید و ارتقاء کیفی کشت و روشهای نوین صادر شده که از مهرماه امسال اقدام به جذب دانشجو میکند.
سحرخیز ادامه داد: همچنین حفظ جایگاه راهبردی بر پایه 4 اصل شامل تمامیت، اصالت، سببساز و منشأ بودن یعنی ایجاد جریان پایدار در کشاورزی و صنعت و آموزش در حوزه زعفران کشور پیوسته مدنظر ما قرار داشته که در این راستا نیز اقداماتی در دستور کار قرار گرفته است.